http://www.fashionfromspain.com
Also, you can subscribe to monthly updates by visiting:

Para información completa y amplia en relación con los distintos sectores de la moda en España (confección, calzado, marroquinería y joyería), le sugerimos visite

Asímismo, le recomendamos se subscriba a sus noticias mensuales visitando:

Consells de la Dra. Joguina per a Seleccionar Joguines i altres Productes per a Nens


Algunes preguntes bàsiques per fer-se a si mateix abans de comprar una joguina o un producte per a nens:

1. La joguina és segura? Hi ha algun risc potencial en ell? El producte és massa petit? Té vores amb tall o lligaments fluixos? És no tòxic? Durable? Resistirà el tractament rude? L'hi pot netejar amb facilitat? Compleix amb les Normes de Seguretat dels Consumidors? El producte té garantia?

2. El producte és divertit? Una joguina o producte infantil se suposa que entretindrà el nen. Hauria de divertir, delectar, estimular i estar dissenyat per divertir-se.

3. És un producte apropiat? És una joguina o producte significatiu en aquest moment? S'adequa a l'edat del nen, les seves destreses i habilitats? Mantindrà el seu interès? Usarà aquest producte alegrement?

4. El producte està ben dissenyat? És fàcil d'usar? La seva aparença és bona? Desperta bones sensacions?

5. És un producte versatil? Hi ha més d'un ús per a aquest producte?

6. El producte és durable? És una cosa que durarà per un llarg temps? Els nens juguen amb força i les seves joguines estan a subjectes a l'abús i al desgast.

7. És un producte atractiu per al nen? Ofereix una oportunitat per a la diversió, per aprendre i pensar? L'ajuda a aprendre sobre el seu medi ambient vivent? La joguina o producte és vistós?

8. El producte ajudarà el nen a expandir la seva creativitat? Amb els productes correctes el nen pot expandir la seva imaginació en l'art, manualitats, aficions, llenguatge, lectura, música, moviment i drama.

9. La joguina frustrarà o li oferirà un desafiament al nen? La joguina ofereix una mica nou per aprendre, practicar o provar? Sabrà el nen com usar el producte? O serà massa difícil d'usar sense l'assistència d'un adult?

10. El producte es correspon amb l'embolcall i l'embolcall es correspon amb el producte? Si el producte no es correspon amb els avisos o l'embolcall pot ser decebedor. La progressió d'edats és clara? El producte que es troba en el negoci és com el que es mostra en la publicitat gràfica i de la TV?

11. La joguina ajudarà a nodrir la infantesa? El producte ajuda el nen a expressar les seves emocions, a experimentar interès per d'altres, a practicar interaccions socials positives? Ofereix valors per a la seva infantesa? O conté aspectes violents, sexistes o negatius?

12. Què ensenyarà aquesta joguina? Ajuda a expandir l'autoestima positiva,los valors, la comprensió, la consciència cultural? Ofereix oportunitats per practicar destreses? Coordinació oculo-manual? Coordinació motriu fina i gruixuda? Comunicació? Educa el nen sobre el medi ambient? Sobre la comunitat? El món? Sobre la història? Computadores? Altres destreses?

13. El producte pot ser higienitzat i ser reusat? Si no és rentable, l'hi pot netejar d'alguna forma pràctica?

14. Puc afrontar la despesa que significa aquesta joguina? El preu coincideix amb el valor rebut?


Antonio J. Molino
Trade Commission of Spain

Main PageMain Top Arrow Up